KostvejledningFÅ LAVET DIN PERSONLIGE KOSTPLAN
SOM HOLDER I LÆNGDENHar du sat dig for at tabe dig én gang for alle, og holde vægten, har du brug for at tage på, eller bare ønsker en sundere livsstil.
Så kan jeg hjælpe dig med en kostplan.

Ens kropsvægt afhænger udelukkende af, om du spiser mere eller mindre, end du forbrænder.

Energi ind – energi ud.

Der er ingen hokuspokus, og det behøver ikke være kompliceret at tabe sig eller andet – faktisk MÅ det ikke være svært, hvis det skal holde i længden og blive et varigt resultat.

Mine kostplaner er for dig, som gerne vil have et sundt forhold til sin krop og vægt, uanset om du er inaktiv eller moderat fysisk aktiv. Kostplanerene er udarbejdet af mig, og måltiderne er sammensat alt efter, hvad der passer ind i dine planer og behov.


Kostplan 600,00 kr.

Skrædersyet Kostplan som passer til DINE behov, inkl. samtale om nuværende livsstil og hvilke mangler der evt. kunne være der. Sparring til opretholdelse af motivation, og info om yderligere gevinster med en sund kost.
Du bliver målt og vejet, varighed ca 1 time


Forløb 3 mdr. 2000,00 kr.

Skrædersyet Kostplan som passer til DINE behov, inkl. samtale om nuværende livsstil, og hvilke mangler der evt. kunne være der. Sparring til opretholdelse af motivation, og info om yderligere gevinster med en sund kost.

Du bliver målt og vejet, og der bliver taget billeder, hvis du ønsker det.

Ugentlig vejning og sparring omkring hvilke udfordringer du evt har haft i ugens løb, jeg vil følge dig, og løbende motivere dig til at opretholde din nye livsstil, til den bedste udgave af dig selv.


Vejning ca. 15 min. 100,00 kr.

Sådan forgår det:

Inden du kommer til samtalen, får du et skema hvor du bedes notere din nuværende kost, til samtalen blliver du målt og vejet. Vi taler om evt mangler i din nuværende kost, og hvilke evt. udfordringer du kunne have med en omlægning af din kost, og hvad du kan få af udbytte af en sundere livsstil.
Jeg forsøger altid at lave en plan som mest muligt passer ind til det du kender, og mad du kan lide.

Derefter udarbejder jeg en kostplan til dig, som passer til dig og din livsstil, den bliver fremsendt til dig efterfølgende.


Raziel

v/ Birgit Mammen
Plantagevej 12
6270 Tønder
Cvr. 37898570

Tlf. 29464706
E-mail: birgitm@hotmail.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk